Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Op zoek naar libelles en vlinders voor kids

Earnewald

Een fladderende vlinder, een libelle die even uitrust op een pompebled, een juffer met zijn smalle achterlijf, kan jij ze al herkennen? Libellen en vlinders zijn hele bijzondere dieren, daarom gaan wij tijdens deze wandelexcursie op zoek naar ze! Ga jij...

Een fladderende vlinder, een libelle die even uitrust op een pompebled, een juffer met zijn smalle achterlijf, kan jij ze al herkennen? Libellen en vlinders zijn hele bijzondere dieren, daarom gaan wij tijdens deze wandelexcursie op zoek naar ze! Ga jij ook mee? In Nationaal Park De Alde Feanen kruipen en vliegen allerlei soorten insecten.

Vliegende insecten in het Wikkelslân Wist je dat libellen het grootste deel van hun leven onder water doorbrengen? Een libelle legt zijn eitjes in het water en daar groeien deze uit tot larven. Deze kunnen tot 5 jaar onder water blijven voordat zij verpoppen tot Libellen. In het Wikkelsân met zijn grote laagveenmoeras voelen juffers en libellen zich helemaal thuis. Ook voor vlinders valt er genoeg nectar te snoepen in dit gebied. Ga met onze natuurgids op zoek naar deze bijzondere insecten en leer ze beter kennen.

Is jouw avonturier geïnteresseerd in alle vliegende vriendjes? Ga dan mee op zoek! Ook ouders, pake's en beppe's zullen hier wat van opsteken! Trek je regenlaarzen aan en kom de wereld van deze vliegende insecten ontdekken!

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
19 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 0,- (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Op zoek naar libelles en vlinders voor kids

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse