Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Kindermiddag vogelverhaal en voederhanger knutselen

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Bezoekerscentrum Mar en Klif, Oudemirdum

Op woensdag 3 januari organiseert Bezoekerscentrum Mar & Klif een natuurmiddag voor kinderen. Eerst luisteren we naar een verhaal over vogels in de winter en daarna knutselen we een voederhanger voor de vogels.

Op woensdag 3 januari organiseert Bezoekerscentrum Mar en Klif een gezellige knutselmiddag met verhaal voor kinderen. We luisteren eerst naar een mooi verhaal over vogels in de winter en daarna gaan we in ons ‘knutsellokaal’ met allerlei natuurlijke materialen aan de slag om voederhangers te maken voor vogels.

In de winter valt het voor de vogels vaak niet mee om hun buikjes te vullen. De grond is bevroren of nat en er zijn bijna geen insecten en vruchten meer te vinden. Het is fijn als we ze dan een handje helpen! We gaan aan de slag met stokken, touw en vogelvoer. Natuurlijk neem je na afloop je voederhanger mee naar huis. Als je hem op een goed zichtbare plek in de tuin ophangt kun je zien hoeveel vogels bij jou komen eten. En als ze eenmaal weten dat er in jullie tuin een lekker hapje te halen is, dan komen ze vast terug voor meer!

We starten om 13:30 uur en gaan we met onze creatieve natuurkenners Wiesje en Eva een vogelvoedermobile maken. Eerst vertelt Wiesje een mooi verhaal over vogels in de winter. Daarna gaan we aan de slag om een voederhanger met smakelijke hapjes voor de vogels te knutselen. De activiteit is bedoeld voor kinderen van ongeveer 4-7 jaar, duurt tot 15.00 uur en de kosten bedragen € 5,= per kind incl. materialen, een glaasje limonade en wat lekkers. 

Wil je meedoen? Geef je dan snel op via www.nationaallandschap.frl/evenementen/knutselmiddag-3januari. Wacht niet te lang want vol is vol!

Wanneer:
t/m 3 januari
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Kindermiddag vogelverhaal en voederhanger knutselen
Bezoekerscentrum Mar en Klif

De Brink 4
8567 JD Oudemirdum
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse