Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Celtic Celebrations: JP & The Seeger Session Band

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Poppodium Het Bolwerk, Sneek

'Land of Hope and Dreams tour' JP & The Seeger Session Band na drie jaar pauze weer op de planken met een show ‘vol hoop en positieve energie’

“Het wordt een show vol hoop en positieve energie”, zegt frontman JP. “Deze tijden van enorme inflatie, klimaatverandering en grote maatschappelijke verdeeldheid zorgen bij veel mensen voor een donkere blik op de wereld. Onze muziek kan een lichtje zijn in die duisternis. Wij bouwen een feest met ons publiek, maar we bezingen ook thema’s die vroeger maatschappelijk waren en dat nu weer zijn.”

JP & The Seeger Session Band is een spetterende veertienkoppige band naar inspiratie van Bruce Springsteen’s Seeger Sessions. Onder leiding van frontman JP de Klerk blaast de band het publiek omver met een mix van americana, country, gospel, New Orleans Jazz en alles daartussenin. Ze speelden eerder in de Nederlandse theaters en op festivals en binnen- en buitenland, waaronder Jazz Festival Breda (NL), Skagenfestival (DE) en Tradfest Dublin (IE). In 2023 komen ze terug met hun Land of Hope and Dreams Tour, een mix van oude krakers en nieuwe knallers.

Wanneer:
t/m 1 december 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 19,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Celtic Celebrations: JP & The Seeger Session Band
Poppodium Het Bolwerk

Kerkgracht 8
8601 EC Sneek
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse