Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Workshop 'Schilderen als rouwdoorleving'

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Joure

Uiting geven aan je rouw en ervaringen delen met anderen die hetzelfde proces doormaken of hebben doorgemaakt. Je emoties omzetten in kleuren en vormen.

Hoe je doorgaat na het verlies van een dierbare is voor iedereen anders; mensen herinneren en rouwen op hun eigen manier.

Tijdens het rouwproces kan het moeilijk zijn om een gesprek aan te gaan met mensen om je heen. Een van de manieren om uiting te geven aan rouw is door te schilderen. Je emoties omzetten in kleuren en vormen. Je kunt dit samen met anderen doen die hetzelfde proces doormaken of hebben doorgemaakt. Zo kun je ervaringen delen.

Romy van der Wiel Uitvaartzorg organiseert op zaterdag 2 maart a.s. een workshop Schilderen als rouwdoorleving in samenwerking met Fransje Versloot, zij is intuïtief schilder en ervaringsdeskundige en Mettelina Baarda, zij is rouwtherapeut.

Tijdens deze workshop wordt er onder leiding van Fransje Versloot geschilderd, geeft Mettelina Baarda uitleg over het begrip rouw en is er gelegenheid om vragen te stellen en natuurlijk om ervaringen uit te wisselen.

Wanneer:
t/m 2 maart
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Workshop 'Schilderen als rouwdoorleving'

Galerie Fransje Versloot
Slachtedyk 24 a
8501 ZA Joure
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse