Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Elfstedenarrangement 1A Luxe

Niet jakkeren, maar genieten!
Bij veel Elfstedentochten speelt tempo een grote rol: stress en gejakker met de blik op oneindig. Voor een bezoek aan de bezienswaardigheden op de route is nauwelijks of geen tijd, ook niet voor een siësta op de zeedijk. Voor wie in alle rust wil genieten van de verfijnde Friese keuken, de bekende en minder bekende cultuurschatten en het gevarieerde landschap heeft het bureau voor toerisme Friesland Holland in Wolvega dit bijzondere Elfsteden fietsarrangement met bagage transportservice ontwikkeld. Uitgangspunt was kwaliteit en originaliteit van start tot finish.

Uniek in meerdere opzichten
Tijdens de fietstocht van zo’n 250 km krijgt u iedere dag ruimschoots de tijd te genieten van de mooiste plekjes in het Friese landschap en een bezoek te brengen aan cultuurhistorische bezienswaardigheden waar u eigenlijk niet omheen kunt. Ook bijzonder omdat u onderweg slaapt in pas gerenoveerde en gerestaureerde hotels met de sfeer van weleer, moderne hotelbedrijven en in authentieke stad- en landlogementen met kamers op hotelniveau. Waar u ook bent, u krijgt altijd originele overheerlijke menu’s voorgeschoteld. U zult iedere dag aangenaam verrast zijn!

Startdag
Hoogseizoen: Naar wens.
Meer informatie over bagageservice kunt u vinden onder  ‘Service’.

Start- en finish
Hotel of pension in Gaasterland of Sneek

Aantal fietsdagen
7 dagen

Route
Koudum – Stavoren – Hindeloopen – Workum – Bolsward – Harlingen – Franeker – Dokkum – Leeuwarden  - Sneek – IJlst - Sloten

8-daagse Elfsteden Tour op de fiets van hotel naar hotel met bagageservice.

€ 875.00