Direkt zum Hauptinhalt
MAP
Zeven van de Elfsteden arrangement 3 dagen

Zeven van de Elfsteden arrangement 3 dagen

€ 285,00

Zeven van de Elfsteden arrangement 3 dagen. 3-daagse Elfstedentocht voor levensgenieters: Zeven van de Elfsteden!

Zeven van de Elf betekent Zeven van de Elf Friese steden.

Deze route is speciaal gemaakt door het bureau voor toerisme Friesland Holland voor mensen die van de boeiende Elfstedencultuur willen proeven, maar niet zo nodig alle elf stadjes op hun naam hoeven te hebben. Lekker relaxed van de ene parel naar de andere, inclusief koffervervoer en pech-onderweg-service van Friesland’s vakantiespecialist.

De 120 km lange Zeven van de Elf-route omvat heel Zuid West Friesland en is zowel landschappelijk als qua cultuur en historie zeer afwisselend. U start in een hotel in het bosrijke Gaasterland of aan het meer de Morra en fietst vervolgens via de prachtige IJsselmeerkust naar Stavoren (’t Vrouwtje), Hindeloopen (Elfsteden schaatsmuseum), Workum (Jopie Huisman), Bolsward (Sonnema en Us Heit), Sneek (winkelstad), IJlst (werkende houtzaagmolen) en Sloten (het kleinste stadje ter wereld) om uiteindelijk weer bij het starthotel uit te komen. U overnacht in comfort kamers.

De Zeven van de Elf is een snoer van bezienswaardigheden en zeldzame natuur met zicht op “zee” (IJsselmeer) en de Friese meren. Elke kilometer is een verrassing, of een verademing. Want dat is het mooie van Zuid West Friesland: je kunt er ontzettend veel beleven, maar je kunt je ook laten omringen met absolute stilte en vergezichten. Met volle teugen genieten of onthaasten, u heeft de keus.

Tijdens de fietstocht van ca. 120 km attenderen wij u op de mooiste plekjes in het Friese landschap en de cultuur-historische bezienswaardigheden op de route.

Startdag
Hoogseizoen: naar wens
Meer informatie over bagageservice kunt u vinden onder ‘Service’

Aantal fietsdagen
2 dagen

Starthotel
In of nabij omgeving Gaasterland

Das wirst du unternehmen

Friesland Holland

• tocht van het ene hotel/pension naar het andere hotel/pension
• met bagage- en pech-onderweg-service
• logies + ontbijt + diners
• totale afstand: circa 120 km
• afstand per dag: 55 - 65 km
• 2 fietsdagen

Newsletter

Melden Sie sich für unseren Newsletter an


Menschliche Validierung fehlgeschlagen

Lesen Sie hierzu, wie wir mit Ihren Daten umgehen