Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Elfstedenarrangement 3A

Ontdek de Elfsteden vanuit Bolsward

Het bureau voor toerisme Friesland Holland biedt u met dit arrangement de mogelijkheid in 2 of 3 dagen de Elfstedentocht te fietsen vanuit één centraal in Friesland gelegen accommodatie. U verblijft twee nachten in het bijzonder sfeervolle, historische historische en pas gerestaureerde Stadsherberg Heeremastate in het zeer rustige deel van het centrum van Bolsward. U dineert in een nabijgelegen restaurant. Of u dineert in het historische hotel het Weeshuis.

U fietst één dag de zuidelijke helft van de Elfstedenroute en de volgende dag de noordelijke helft. Komt u de eerste dag vroeg aan bij uw logeeradres, dan zou u over de circa 250 km lange route drie dagen kunnen doen door de noordelijke helft in tweeën te splitsen. Let wel: u mag uw kamer op de aankomstdag pas vanaf 15.00 uur betrekken. In ieder geval kunt u gedurende drie dagen volop genieten van de bekende en minder bekende cultuurschatten en het gevarieerde landschap. En van een welverdiende nachtrust.

Natuur en cultuur
Tijdens de fietstocht attenderen wij u op de mooiste plekjes in het Friese landschap en de cultuur-historische bezienswaardigheden op de route.

Startdag
Naar wens

Aantal fietsdagen
3 dagen

Start en finish
Bolsward

3-daagse Elfsteden Tour op de fiets waarbij u overnacht in een historisch stadslogement in Bolsward.

€ 225.00