Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

E-bike Experience Wolvega - Giethoorn 3 dagen

Giethoorn
Het waterstreekdorp Giethoorn is gelegen in de kop van Overijssel. Het wordt wel het Venetië van het Noorden genoemd. Naast fietsen en genieten zijn er ook talrijke mogelijkheden om een schitterende vaartocht door het dorp te maken en door het Nationaal Park Weerribben Wieden, het schitterende natuurmonument dat deze omgeving rijk is.

Stellingwerven Friesland: zes verschillende landschappen!
De Stellingwerven zijn twee gemeenten in het zuidoosten van Friesland: West- en Ooststellingwerf. Ze grenzen aan Drenthe en Overijssel en bijna aan Flevoland. U kunt vanuit Wolvega kennis maken met maar liefst zes totaal verschillende landschappen:

1. De bosrijke Friese Wouden en de Drentse heide en bossen (o.a. Nationaal Park Drents-Friese Wold);
2. Het Friese rivierenland (Linde, Tjonger, Scheene);
3. De moerassen en plassen rondom Wolvega, Ossenzijl en Giethoorn
(Nationaal Park Weerribben-Wieden en Provinciaal Park Rottige Meente);
4. De Friese Meren;
5. De Friese Weiden;
6. de Noordoostpolder met het Kuinderbos.

Toeristische hoogtepunten zijn de vele molens, oude boerderijen en sluisjes; de grootste woonboulevard van Nederland (Home Center, 75.000 m2, 50 woonspeciaalzaken); de mooiste tuin van Friesland in 2016, De Oevertuin in De Blesse; historisch landgoed De Eese; bos en uitkijktoren De Woldberg bij Steenwijk; de Turfroute; de nostalgische waterdorpen Ossenzijl en Kalenberg; het Kuinderbos met oud burchtterrein; tropisch planten- en dierenparadijs Orchideeënhoeve in Luttelgeest (vlakbij Kuinre); waterdorp Echtenerbrug-Delfstrahuizen aan het Tjeukemeer en koninklijk Oranjewoud met zijn mooie buitenplaatsen en tuinen, ooit het domein van de Friese Nassaus.

Exclusieve Unique E-bike
Unique Cycling. Dat is de Noordoostpolder verkennen op superieure E-bikes. Elektrische fietsen van topmerken als Alba, Batavus, Koga, Trek, RIH, Gazelle en Merida. Voorzien van het predicaat ‘Unique’ omdat de fabrieksversies door de fietsspecialisten van Friesland Holland Travel opgewaardeerd zijn tot het summum van gebruiksvriendelijkheid, comfort, veiligheid, actieradius en design.

3-daags fietsarrangement met exclusieve Unique E-bike waarbij u Giethoorn bezoekt en kunt fietsen door zes verschillende landschappen. Overnachten in het Van der Valk Hotel te Wolvega.

€ 240.00