Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Batavus E-bike Test arrangement Nr. 3 ‘Friese Elfsteden’

Batavus E-bike test arrangement Nr. 3 ‘Friese Elfsteden’

Elfstedentocht met alles erop en eraan!

Het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland, heeft voor dit arrangement de beschikking over de nieuwste en lichtste elektrische fietsen met intelligente trapondersteuning van het topmerk Batavus. Een ware sensatie!

Tijdens dit Rondje Friesland fietst u van hotel of pension naar hotel of pension. Friesland Holland vervoert de koffers. U overbrugt met gemak afstanden van 65 km — de gemiddelde lengte van de Elfsteden-etappes in dit zesdaagse arrangement — zonder bijladen! Uw start- en finishlocatie is een hotel of luxe bed and breakfast in klokken- en koffiestad Joure of Gaasterland, waar u de auto gratis kunt parkeren. Startdag naar wens. De hele Elfstedenroute is perfect bewegwijzerd.

Veel variatie voor € 605,-p.p.
Dit zesdaagse halfpension-arrangement kost €605,- per persoon op basis van twee personen in een kamer, all-in. De prijs is inclusief bagagevervoer, pech-onderweg-service, de huur van een Batavus e-bike uit de topklasse en een uitgebreid routeinformatiepakket met Fries Voordeelpas (kortingskaart voor attracties) en het unieke Fries Vakantiepaspoort dat u na boeking thuis ontvangt. En ook inclusief toeristenbelasting en reserveringskosten!

Het arrangement is gunstig geprijsd vanwege de mix van overnachting in hotels met restaurant en in wat goedkopere, maar heel nette bed and breakfasts met interne of externe eetgelegenheid. Het zijn mooi gelegen accommodaties, zowel in een gezellig centrum van een dorp of stadje, als op het weidse platteland. Dit is dé manier om echt te genieten van de Friese gastvrijheid en cultuur!

Niet alleen de ligging en grootte, maar ook het uitrustingsniveau, de keuken en de sfeer van de logementen verschillen sterk. Dat maakt de tocht extra boeiend. Het gaat echter in alle gevallen om keurige door Friesland Holland gecontroleerde verblijven. Alle bieden de Elfstedenfietser een gastvrije ontvangst, een driegangenmaaltijd en een goed bed.

Batavus e-bike
U kunt kiezen uit vier Batavus modellen. Op de eerste dag, de dag van aankomst, krijgt u een Batavus E-bike met tekst en uitleg van Friesland Holland’s e-bikespecialist. U gebruikt deze alle dagen. Per persoon wordt per arrangement dus één Batavus e-bike verstrekt. Er zijn vier modellen beschikbaar.
Komt u met z’n tweeën of met z’n vieren, dan kunt u onderweg van fiets wisselen. U kunt dus op vijf fietsdagen twee of vier verschillende e-bikes uit de topklasse uitproberen! Mocht u onverhoopt pech krijgen, dan komt Friesland Holland Assistance onmiddellijk in actie en brengt u een nieuwe fiets.

Elfstedentocht met alles erop en eraan! Inclusief overnachting met ontbijt en diner en Batavus e-bike!

€ 685.00