Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Elfstedenarrangement 2A

Sportieve kennismaking met Friesland!

Het bureau voor toerisme Friesland Holland biedt u de mogelijkheid in 5 dagen de Elfstedentocht te fietsen. U verblijft twee nachten in een hotel in de zuidelijke helft van Friesland en twee nachten in het noordelijke deel.

De eerste twee nachten slaapt u in hotel Galamadammen (overdekt zwembad, sauna enz.) aan het water tussen de meren Morra en Fluessen bij Koudum. Vanuit dit hotel verkent u de zeven historische steden Stavoren, Hindeloopen, Workum, Bolsward, IJlst, Sneek en Sloten. De volgende twee nachten brengt u door in het Eurohotel in Elfstedenstad Leeuwarden, vanwaar u Franeker, Harlingen en Dokkum aandoet.

U kunt ook eerst in Leeuwarden starten. Mochten de genoemde hotels vol zitten, dan hebben wij gelijkwaardige alternatieven nabij Koudum en Leeuwarden. In ieder geval kunt u gedurende vijf dagen volop genieten van de bekende en minder bekende cultuurschatten en het gevarieerde landschap. En uiteraard van de heerlijke menu’s en een welverdiende nachtrust.

250 km natuur en cultuur
Tijdens de fietstocht van zo’n 250 km attenderen wij u op de mooiste plekjes in het Friese landschap en de cultuur-historische bezienswaardigheden op de route.

Startdag
Naar wens.

Aantal fietsdagen
5 dagen

Start- en finish
Hotel Galamadammen te Koudum of een stadshotel in Leeuwarden.

5-daagse Elfsteden Tour op de fiets waarbij u 2 x overnacht in een hotel in het zuiden en 2 x in een hotel in het noorden van Friesland, zonder bagageservice.

€ 415.00