Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Theetuin Nijeholtpade

Nijeholtpade

Tjitske en Jacques bestieren een gezellige theetuin in Nijeholtpade waar huisgemaakte lekkernijen worden geserveerd. Je bent van harte welkom in hun sfeervolle huiskamer restaurant of - bij goed weer - buiten op het terras.

Tjitske en Jacques bestieren een gezellige theetuin in Engelse stijl in Nijeholtpade. Je bent van harte welkom in hun sfeervolle huiskamer restaurant of - bij goed weer - buiten op het terras.

De omgeving is schitterend en nodigt uit voor een mooie wandeling of fietstocht. Naderhand kun je uitgebreid smullen van een overheerlijke high tea. Tjitske zorgt ervoor je gedurende het verblijf in de theetuin niets tekort komt, terwijl Jacques in de keuken bezig is om alle heerlijkheden vers te bereiden.

Alle taartjes, koekjes en sandwiches worden namelijk door de gastheer zelf gemaakt en gebakken; vers is dus ook echt vers! Er komt niets bij de groothandel vandaan, want alles wordt gemaakt van eerlijke grondstoffen en dat proef je ook. Een glutenvrije tea is ook mogelijk. 

Graag minimaal 1 dag tevoren reserveren voor de high tea. In het weekend kan het druk zijn, reserveer daarom tijdig om teleurstellingen te voorkomen! 

Theetuin Nijeholtpade is onderdeel van de Friese Foodtour!

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Theetuin Nijeholtpade

Hoofdweg 255
8475 CA Nijeholtpade
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse