Skip to main content
Favorites 0

Winterexpositie Gert-Jan Veenstra

This event has already taken place

Galerie Offingawier, Offingawier

Sinds 2006 organiseren de in binnen- en buitenland gerenommeerde kunstschilder Gert-Jan Veenstra en zijn echtgenote Silvia tweemaal per jaar een expositie in hun sfeervolle galerie te Offingawier.

Deze zomer- respectievelijk winterexposities bewegen tal van kunstgeïnteresseerden tot een reis naar het dorpje vlakbij Sneek. Van 16 december tot en met 14 januari a.s. is eenieder tijdens de weekends of op afspraak wederom van harte welkom in Galerie Offingawier.

Veenstra’s winterexpositie 2023/’24 biedt een indrukwekkende selectie van de belangrijkste onderwerpen in zijn omvangrijke oeuvre. Friese en buitenlandse zomer- en winterlandschappen, stads- en zeegezichten, Sneekermeertaferelen en inkttekeningen in zwartwit. Omdat Gert-Jan Veenstra, na zo’n 45 jaar professioneel tekenen en schilderen, behoefte had aan een overzicht van zijn oeuvre, verscheen onlangs het fraaie boek Zeker, deze plek bestaat.

Ruim 200 pagina’s persoonlijke foto’s, reproducties van Veenstra’s mooiste werken, maar ook van kinder- en jeugdtekeningen en al lang vergeten reclamewerk. Tevens bevat het boek een beknopte biografie en interessante beschrijving van de lange, vaak moeizame reis van jeugdig talent naar gearriveerd kunstenaar. 

'Zeker, deze plek bestaat' is te koop in Galerie Offingawier en via de website www.galerie-offingawier.nl.

Wanneer:
t/m 14 januari
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Winterexpositie Gert-Jan Veenstra
Galerie Offingawier

Fiifgeawei 25
8626 GB Offingawier
Plan your route

from your location

Show results