Skip to main content
Favorites 0

NH Café: Outbreak Safari

This event has already taken place

Leeuwarden

OUTBREAK is een bass-evenement in dat het innerlijke beest in je naar boven haalt. Een gedachte die je niet in eerste instantie zou kunnen realiseren. Dit evenement laat je het beest in jezelf ontdekken. OUTBREAK zorgt voor een safari met harde beats, schreeuwende...

OUTBREAK is een bass-evenement in dat het innerlijke beest in je naar boven haalt. Een gedachte die je niet in eerste instantie zou kunnen realiseren. Dit evenement laat je het beest in jezelf ontdekken. OUTBREAK zorgt voor een safari met harde beats, schreeuwende beestengeluiden en diepe bass-geluiden van stampende dieren.

OUTBREAK is een blend van alle bass-geluiden die je maar kan bedenken. Denk aan drum ’n bass, dubstep, bass-house en Trap. Bizmuth en ECRIP zorgen voor een goede start van de avond met keiharde bass uit Leeuwarden. Tracklove zorgt voor een verassende blend met dubstep en drum ’n bass. Moldae is het pronkstuk van de avond, met releases op Subsidia, het label van de dubstep legende Excision, en een keiharde bibliotheek van bass muziek op zijn USB. Jurtle is een bekende local in Leeuwarden. Zo blaast hij met keiharde jump up drum ‘n bass de zaal omver tot een regelrechte beestenboel. DNTKNW tilt de intensiteit naar een hoger niveau met een unieke mix van drum and bass en hardstyle. De avond wordt afgesloten door WEVA met een harde tevens euforische set van dubstep en drum and bass.

Zaal: NH Café | (Grote tassen zijn niet toegestaan: meer info) | Leeftijd: 18+ (alleen toegang op vertoon van een geldig ID-bewijs)

Wanneer:
t/m 30 maart
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find NH Café: Outbreak Safari

Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan your route

from your location

Show results