Skip to main content
Favorites 0

Het Schiphuys

Langweer

Het appartement (45m²) is direct gelegen aan het water, met uitzicht over de Langweerder Wielen en heeft een eigen ligplaats van 4m. In HET SCHIPHUYS kun je met 2 volwassenen en 2 kinderen (stapelbed) verblijven.

Het appartement (45m²) is direct gelegen aan het water, met uitzicht over de Langweerder Wielen en heeft een eigen ligplaats van circa 4 meter. De dorpskern van het pittoreske dorp Langweer is op loopafstand en heeft een ruime keuze aan restaurants, gezellige cafés, bakker, slager en supermarkt. In het voor- en najaar komen de rustzoekers uitgebreid aan hun trekken.

In het zomerseizoen is Langweer ideaal voor watersporters. Tevens biedt het strandje in Langweer aan de Langweerder Wielen de mogelijkheid voor kinderen naar hartenlust te zwemmen en te spelen op de speeltoestellen. Midden in het Friese merengebied is HET SCHIPHUYS de ideale uitvalsbasis voor zeilers, golfers, fietsers en wandelaars.

In HET SCHIPHUYS kun je met 2 volwassenen en 2 kinderen verblijven. Er is een slaapkamer met een tweepersoons Auping bed en een kleine slaapkamer met een stapelbed. Tevens is er een volledig ingerichte keuken, een woonkamer met uitzicht over het meer en een heerlijk balkon. Gratis Wifi en parkeren (direct bij het appartement plaats voor 1 auto) en een eigen ligplaats van circa 4 meter. Huisdieren zijn niet welkom. Natuurlijk zijn de bedden bij aankomst opgemaakt en zijn er handdoeken en keukenlinnen aanwezig. Roken en het geven van vrijgezellenparty’s en/of andere feesten zijn niet toegestaan.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Het Schiphuys

Pontdyk 4 A 004
8525 GG Langweer
Plan your route

from your location

Show results