Skip to main content
Favorites 0

Rondvaarten Makkum

Makkum

Makkum, lekker stil elektrisch varen met een praam (open boot).

Voor de rondvaarten maakt de Stichting gebruik van een grote praam (type open rondvaartboot), genaamd Lois. De praam is geschikt voor max. 40 personen en is voorzien van banken aan weerszijden en tafeltjes in het midden. 

De bemanning van de Lois bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Zij zorgen voor een ontspannen sfeer aan boord en vertellen graag wat er te zien is onderweg. Tevens is er een informatieboek aan boord met daarin veel informatie over de vaarroutes en bezienswaardigheden in de omgeving.  

Het gebied wordt doorsneden door vele slootjes, vaarten en kanalen. Brede rietkragen geven het gebied een bijzondere uitstraling. 

Wilt u kennismaken met de prachtige omgeving van Makkum vanaf het water, dan kunt u kiezen uit de zgn. "opstaptochten" óf de Lois geheel afhuren voor bijvoorbeeld een familiedag, personeelsuitje, vrijgezellenfeest o.i.d. 

Catering is in overleg mogelijk, evenals het onderweg aanleggen voor het bekende Friese fierljeppen of andere Oudhollandse spelletjes! 

Voor meer informatie, vrijblijvende offertes of boekingen, kunt u gebruik maken van het contactformulier of bellen met 06 - 5578 4959. Tevens is er foldermateriaal beschikbaar.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Rondvaarten Makkum

Suderseewei 11
8754GK Makkum
Plan your route

from your location

Show results