Skip to main content
Favorites 0

Landal Waterpark Sneekermeer

Terherne

Landal Waterpark Sneekermeer is een vakantiepark bestaande uit 68 vrijstaande waterwoningen, voorzien van een eigen aanlegsteiger en een directe vaarverbinding met het Sneekermeer. Geniet op uw terras aan het water of gooi uw hengel...

Landal Waterpark Sneekermeer is een vakantiepark bestaande uit 68 vrijstaande waterwoningen, voorzien van een eigen aanlegsteiger en een directe vaarverbinding met het Sneekermeer.

Geniet op uw terras aan het water of gooi uw hengel uit vanaf uw eigen aanlegsteiger, het kan allebei op Landal Waterpark Sneekermeer. Vaar met uw sloep de Friese meren op of verken historische steden om u heen. Ook kunt u kanoën of surfen, vissen vanaf uw eigen aanlegsteiger, heerlijk ontspannen op het recreatiestrand of misschien willen uw kids wel leren zeilen. 

Vervelen is onmogelijk. Van een sportieve uitdaging op het water tot ravotten in de speeltuin. Een fietstocht in de omgeving of een gezellig middagje vissen. Maak leuke uitstapjes met het hele gezin naar Speelbos Joure, Subtropisch Zwembad Swimfun of historisch Sneek.

Here you will find Landal Waterpark Sneekermeer

Address:
Landal Sneekermeer
Jongebuorren 5
8493 LX Terherne
Plan your route
Distance:
Show results