Skip to main content
Favorites 0

Groepsaccommodatie vakantiehuis Buitenhuis Zonneroos

Munnekeburen

Bijzonder sfeervol, rustig gelegen vakantiehuis voor grote en kleine groepen met privé zwembad in Munnekeburen. 12 ruime slaapkamers met eigen sanitair, heerlijke living met haard en professionele keuken. Een huis om met elkaar ontspannen samen te zijn.

Op 300 meter van de weg ligt onze prachtige verbouwde boerderij Buitenhuis Zonneroos. Een heerlijke rustige plek, als onderdeel van natuurpark de Rottige Meente, waar de koeien jouw buren zijn en je in alle privacy samen kunt zijn met familie, vrienden of collega's. Voor het huis loopt een eeuwenoud pad, het Voetpad, dat Wolvega (Weststellingwerf) vroeger verbond met NP Weerribben/Wieden.  Een ideaal startpunt voor een (dag)wandeling of een fietstocht. Op loopafstand stap je in de kano of kayak om het prachtige gebied via het water te verkennen.  Of stap in Ossenzijl in de gezins- of fluisterboot. Daarnaast is de Rottige Meente bekend om haar cultuuractiviteiten; Opera Spanga, Opera Nijetrijne, Kunst aan de Scheene. Kom het ervaren!

In & om huis
Ons ruime vakantiehuis biedt plaats aan maximaal 25 personen. 12 slaapkamers met opgemaakte boxspringbedden en eigen sanitair zijn beschikbaar.  4 slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Relaxen in de heerlijke living met gashaard, lekker samen zitten spelletjes doen aan de grote tafel, met elkaar koken in de compleet ingerichte keuken. Beneden nog een aparte badkamer met ligbad en een speelkamer met tafeltennis, dart, voetbalspel, boeken etc. Kortom of het nu mooi weer is of niet, vervelen hoef je je nooit. Buiten een heerlijk zonnig terras, een grote omheinde tuin, een Finse sauna en als topper je eigen, door zonnecollectoren verwarmde, buitenbad. Als dat geen luxe is!

Extra's
Wij kunnen alles voor je organiseren van live muziek tot catering, massages tot yogalessen, van guided tours op zoek naar otters of vleermuizen tot workshops. Kortom wij vinden het superleuk jou te helpen jouw verblijf op maat te maken. Kom langs (*) en bespreek met ons je wensen.

(*) Wel graag vooraf even bellen aangezien wij de privacy van onze gasten hoog hebben.

Zakelijke bijeenkomsten
De Zonnebloem, een apart gelegen prachtige lichte ruimte, leent zich heel goed voor zakelijke bijeenkomsten (tot max. 20 personen). Afhankelijk van het doel van de samenkomst richten wij de ruimte in. Ook daarin zijn wij bijzonder flexibel omdat je hier als groep alleen verblijft. Wij kunnen alles van begin tot einde voor je organiseren. Uiteraard staat het ook vrij om in het kader van teambuilding zelf te koken en/of wij regelen graag een uitje in of buitenshuis.

Retraites
De Zonnebloem biedt ook alle ruimte aan yoga-, stilte- of meditatieretraiten en (vasten)kuurweken. Aangezien ik zelf yogadocente ben, beschik je over matjes, meditatiekussens-bankjes, dekens, hoofdkussens etc. Alles om voor jouw deelnemers een aangenaam verblijf te verzorgen. Gezien de grootte van de Zonnebloem is een maximum van 13 deelnemers (excl. de organisatoren) haalbaar.

In het kader van de 1,5 meter maatschappij zijn hier uiteraard aanpassingen opgemaakt.

Dus mocht je hierover vragen hebben  of over een verblijf in Buitenhuis Zonneroos bel (06-51184177)  of mail ons (petrakempkes@zonneroos.nl).
Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in ons Buitenhuis Zonneroos!

Petra Kempkes & Rob de Wind

Accommodatietype:
Vakantiehuis
Groepsgrootte event:
max. 25 personen
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Groepsaccommodatie vakantiehuis Buitenhuis Zonneroos

Voetpad 63
8485 JM Munnekeburen
Plan your route

from your location

Show results