Skip to main content
Favorites 0

Minicamping Het Zwerversnest

Bantega

Minicamping en Rustpunt Het Zwerversnest is een minicamping gelegen in het Friese Merengebied (Bantega, nabij Lemmer). We hebben een ruim grasveld omgeven door bomen en struiken, waar u kunt kamperen met camper, caravan of tent. De camping is gelegen op...

Minicamping en Rustpunt Het Zwerversnest is een minicamping gelegen in het Friese Merengebied (Bantega, nabij Lemmer). We hebben een ruim grasveld omgeven door bomen en struiken, waar u kunt kamperen met camper, caravan of tent. De camping is gelegen op de grens van drie provincies, Friesland, Overijssel en Flevoland.

De camping is ruim opgezet en beschikt over faciliteiten voor zowel jong als oud. Het Zwerversnest beschikt over prachtig nieuw sanitair met vrij gebruik van warm water (d.m.v. zonneboilers), een apart speelveld voor kinderen, een schaakveld en een verwarmde recreatieruimte. Wij streven ernaar om onze camping zo duurzaam mogelijk te laten draaien.

Wie zijn wij?? Aangenaam! Wij zijn Ronald en Anke Boomsma-Zwerver. We wonen sinds eind 2017 met veel plezier in onze (deels) verbouwde woonboerderij in Bantega. We hebben jarenlang gekampeerd met onze buscampers. Eerst met een oude Amerikaanse Ford Econoline en daarna een VW California. Doordat we zo veel van Europa hebben gezien, was het onze droom om iets voor onszelf te beginnen, bij voorkeur een camping in ons ” heitelân Fryslân”. In 2016 begon het te kriebelen en zijn we op zoek gegaan naar een plek om onze droom te starten. Dit had meer voeten in de aarde dan verwacht, maar halverwege 2017 hebben we dé plek gevonden in Bantega. Het perceel beschikte over een kampeerterrein, maar was nog nooit in gebruik geweest als camping. Dit betekende dat alle faciliteiten nog aangelegd moesten worden. Inmiddels is de camping voorzien van alle gemakken; nieuw en verwarmd sanitair, een slechtweeraccommodatie / recreatieruimte, een speelterrein (met o.a. trampoline, zandbak, schaakveld), een vuurplaats en een gezellig buitenterras.

Wij hebben bij het opzetten van de camping gebruik gemaakt van onze eigen kampeerervaring. Wij heten u dan ook harte welkom op onze minicamping Het Zwerversnest! De naam verwijst naar de familienaam Zwerver. Ook vonden we het erg toepasselijk, aangezien kampeerders graag rondzwerven om de mooiste plekjes te ontdekken. We vertellen u graag meer over onze camping en de prachtige omgeving.

En vanaf 2021 zijn we aangesloten bij Stichting Rustpunt!

Minicamping Het Zwerversnest: kleinschalig, persoonlijk en inspirerend.

Meer informatie over rustpunten in o.a. Friesland is te vinden op www.rustpunt.nu.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Minicamping Het Zwerversnest

Bandsloot 37
8538 RJ Bantega
Plan your route

from your location

Show results