Skip to main content
Favorites 0

Minicamping de Turfhoeke

Gorredijk

Minicamping de Turfhoeke in Gorredijk, direct gelegen aan vaar- en viswater. De camping beschikt over 12 ruime plaatsen. Wij willen u graag laten meegenieten van de rust en ruimte van het Friese platteland.

Minicamping Friesland camping de Turfhoeke in Gorredijk

Op de plek waar de Opsterlandse Compagnonsvaart (onderdeel van de Turfroute) een scherpe hoek maakt, vindt u onze prachtig gelegen minicamping 'de Turfhoeke'.

Op het Friese platteland, aan het water!

Wij willen u graag laten meegenieten van de rust en ruimte van het Friese platteland om ons heen: u kijkt uit op weilanden met grazende koeien en de oude trekvaart, waarbij u kunt genieten van af en toe passerende pleziervaarders.

Rustige camping met 12 ruime plaatsen

De camping beschikt over 12 ruime plaatsen en is direct aan het vaarwater gelegen. Vanuit uw tent of caravan kunt u een hengel uitslaan om een baars, brasem of wellicht een karper of een paling te vangen. De prachtige zonsondergangen bieden een mooi einde van uw vakantiedag.

Wilt u fietsen, wandelen, vissen of kanoën?

Het prachtige uitzicht, de ruimte en de rust geven u een relaxed vakantiegevoel. Deze unieke plek biedt u een onverwacht ander gezicht op Friesland: bossen, historische veenkoloniën, heidevelden, kaarsrechte turfvaarten en ongerept hoogveen. Deze minicamping is gelegen op 30 tot 45 fietsminuten tussen allerlei natuurgebieden, zoals ‘de Deelen’, de bossen rond Beetsterzwaag en natuurgebied ‘het Drents Friese Wold’. In de nabije omgeving van onze minicamping zijn vele prachtige fiets- en wandelpaden door de weilanden en bossen. 

Hopelijk tot snel,

Eva & Remco

Here you will find Minicamping de Turfhoeke

Address:
It Goarrefean 101
8401 NL Gorredijk
Plan your route
Distance:
Show results