Herberg de Waard van Ternaard is ontworpen en ingericht door meubelontwerpers Pilat & Pilat. U vindt hier aangename rust die perfect aansluit bij de heldere eenvoud en ambacht die zowel het interieur als de keuken uitstralen.

In onze keuken word zoveel mogelijk gebruik gemaakt van specifieke producten uit onze regio; deze worden op een ambachtelijke manier bereid. Zo bakken wij onder andere ons eigen brood met meel van de molen uit Birdaard en wordt er dagelijks verse vis ingekocht bij “De Goede Vissers” in Lauwersoog; vleeswaren worden gehaald bij de ambachtelijke slager uit Ternaard (in 2009 verkozen tot beste slagerij van Nederland). Tevens werken wij nauw samen met agrariërs uit onze regio die bepaalde producten exclusief voor ons kweken. Op deze manier worden u eerlijke, verse en seizoensgebonden gerechten voorgeschoteld. Sinds eind 2013 zijn wij als eerste bedrijf gecertificeerd als Fairtrade

Naa…

Read more

Herberg de Waard van Ternaard is ontworpen en ingericht door meubelontwerpers Pilat & Pilat. U vindt hier aangename rust die perfect aansluit bij de heldere eenvoud en ambacht die zowel het interieur als de keuken uitstralen.

In onze keuken word zoveel mogelijk gebruik gemaakt van specifieke producten uit onze regio; deze worden op een ambachtelijke manier bereid. Zo bakken wij onder andere ons eigen brood met meel van de molen uit Birdaard en wordt er dagelijks verse vis ingekocht bij “De Goede Vissers” in Lauwersoog; vleeswaren worden gehaald bij de ambachtelijke slager uit Ternaard (in 2009 verkozen tot beste slagerij van Nederland). Tevens werken wij nauw samen met agrariërs uit onze regio die bepaalde producten exclusief voor ons kweken. Op deze manier worden u eerlijke, verse en seizoensgebonden gerechten voorgeschoteld. Sinds eind 2013 zijn wij als eerste bedrijf gecertificeerd als Fairtrade

Naast een uitstekend restaurant beschikken wij ook over vijf ruime hotelkamers en twee afsluitbare ruimes, welke uitermate geschikt zijn voor zakenlunches, (directie-) vergaderingen of (product-) presentaties.

Wij zijn aangesloten bij Fryslân Culinair, een samenwerkingsverband van 12 restaurants in de provincie Fryslân. Die als doel hebben het promoten van het Fries culinair erfgoed

Read less

Opening hours

  • every Mondayclosed
  • every Tuesdayclosed
  • every Wednesdayfrom 12:00 to 20:00
  • every Thursdayfrom 12:00 to 20:00
  • every Fridayfrom 12:00 to 20:30
  • every Saturdayfrom 12:00 to 20:30
  • every Sundayfrom 12:00 to 20:00

Take a look

Nearby

Show results