Skip to main content
Favorites 0

Bed en Breakfast Stateheide

Noardburgum

WOLKOM bij Bed en Breakfast Stateheide in Noardburgum!

Onze Gastenkamers en Tuinhuis zijn een ideaal vertrekpunt om de Friese Wouden te ontdekken!”

Bed & Breakfast Stateheide ligt verscholen in het hart van de Friese Wouden, een natuurrijk gebied 15 km ten oosten van Leeuwarden, de culturele hoofdstad van Europa 2018. Vanuit onze Bed & Breakfast stapt u zo de Friese natuur in. Wandelen, fietsen, kanovaren, golfen… er is heel veel te beleven in de Friese Wouden. Ooit zelf met een polsstok over sloten gesprongen? Bij Bed en Breakfast Stateheide kunt u zelf oefenen met een originele ‘Fierljepstok’!

Bed & Breakfast Stateheide ligt dicht bij natuurgebieden zoals het Ottema-Wiersma reservaat en Nationaal Park De Alde Feanen in Eernewoude. Bezoek ook Park Vijversburg in Tytsjerk, met prachtig aangelegde tuinen en parken. Per fiets vanaf Bed & Breakfast Stateheide eenvoudig te bereiken.

Onze Bed & Breakfast is dan ook een geweldige locatie om groen Friesland te ontdekken. Op loopafstand zijn diverse bushaltes vanwaar u vier tot vijf keer per uur in 20 minuten met de bus in Leeuwarden bent. Het treinstation Veenwouden is op 3 km afstand.

Sinds 2004 runnen wij, Rob en Janke, onze Bed en Breakfast. Eerst alleen in het Tuinhuis, nu ook in het woonhuis met twee Gastenkamers, beiden met eigen opgang, eigen douche en toilet en vrije toegang tot onze tuin en haar terrassen. Wij bieden onze gasten alle gelegenheid om te genieten. Gastvrijheid is belangrijk. Wolkom!

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Bed en Breakfast Stateheide

Stateheide 1
9257 MH Noardburgum
Plan your route

from your location

Show results