Skip to main content
Favorites 0

De Hofleverancier

Makkum

Wie eens wil 'Overnachten bij de Hofleverancier' is van harte welkom om te verblijven in de authentieke studio met bedstee.

Wie eens wil 'Overnachten bij de Hofleverancier' is van harte welkom om te verblijven in de authentieke studio met bedstee. 

Een oude plattegrond van Kerkstraat 25 uit 1949 fungeerde als inspiratiebron voor het realiseren van een appartement voor twee personen in hartje Makkum. En wie wil nou niet overnachten bij een heuse 'Bij koninklijke beschikking Hofleverancier'? Alle oude verborgen materialen en woonaccesoires zijn gebruikt en verwerkt om de liefde en warmte van het huis en de familie Hoeksema door te geven aan de volgende generatie. 

Van alle gemakken voorzien: keuken van Piet Zwart, Magnetron/oven, koel/vrieskast, bedstee (2,10x1,60 m.), regendouche, toilet, oplaadpunt elektrische fietsen, tv, wifi, waterkoker, Nespresso-apparaat, terrasje, lang parkeren op 500 m. afstand (Lieuwkemastraat). 

Het pand op Kerkstraat 25 in centrum Makkum, is sinds 1893 in handen van de familie Hoeksema. Aan de voorkant wordt geknipt in de authentieke Skearwinkel door de vierde generatie en Hoeksema Kapper is trots dat de Koning ons het recht heeft gegeven tot het voeren van het Koninklijke wapen met de toevoeging 'Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier'. Eveneens aan de voorkant bevindt zich de hoedenwinkel van VanNuyen Hoeden. Boven de winkel is het hoedenatelier.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find De Hofleverancier

Kerkstraat 25
8754 CR Makkum
Plan your route

from your location

Show results