Skip to main content
Favorites 0

Bed & Breakfast / Mini Camping De Salix

Hitzum

Bed & Breakfast / Mini Camping De Salix ligt in landelijke buitengebied net buiten Franeker. De Salix heeft 4 royale B&B kamers, 2 houten chalets/trekkershutten, appartement en mini camping.

Bed & Breakfast / Mini Camping De Salix ligt in landelijke buitengebied net buiten Franeker in HItzum. Het hele jaar rond bent u als gast welkom om in een van onze 4 royale Bed & Breakfast kamers te overnachten en 's morgens genieten van een lekker uitgebreid ontbijt met verse producten.

Een andere mogelijk is het appartement met alle faciliteiten en met keuze om gebruik te maken van het ontbijt van de Bed & Breakfast. In het seizoen (apr-okt) kunt u terecht op onze minicamping 9 ruime plaatsen of in een van de 2 houten chalets/trekkershut op ons terrein. Deze zijn solitair gelegen en bieden veel privancy met weids uitzicht over de weilanden. Soms komen de buurkoeien even gluren.

Wij heten u van harte welkom om bij ons te verblijven en te genieten van de mooie omgeving met autenthieke stadjes zoals Franeker, Harlingen en omliggende dorpen. 

Accommodatietype:
Bed and Breakfast
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Bed & Breakfast / Mini Camping De Salix

Franekerweg 2
8805 TB Hitzum
Plan your route

from your location

Show results