Skip to main content
Favorites 0

Vakantiepark De Tijnjehoeve

Boornzwaag

Gelegen in het prachtige Friesland, tussen Sneek en Joure, is Vakantiepark De Tijnjehoeve de ideale locatie voor een weekendje weg, vakantie (week / midweek) of familieweekend aan het water.

Gelegen in het prachtige Friesland, tussen Sneek en Joure, is Vakantiepark De Tijnjehoeve de ideale locatie voor een weekendje weg, vakantie (week / midweek) of familieweekend aan het water. Het vakantiepark beschikt over een camping met 3 luxe glamping / safaritenten, een vakantiehuis (5-7 personen), groepsaccommodatie (18 tot 25 personen) en een jachthaven.

Ontdek de mooiste plekjes in het waterrijke landschap van Friesland vanuit dit luxe vakantiepark. Ideaal voor een wandeling, fietstocht of watersport. Ook cultuurliefhebbers halen hun hart op in de omgeving van ons vakantiepark aan het water. Je hoeft je geen seconde te vervelen, de omgeving heeft alles voor een zorgeloze vakantie. Vakantiepark De Tijnjehoeve biedt naast de camping, vakantiehuis aan het water, glamping / safaritenten en de groepsaccommodatie over een rustig gelegen jachthaven. De jachthaven bevat 30 ligplaatsen en er heerst een oase van rust. Via de jachthaven bent u zonder bruggen op het Sneekermeer in 15 minuten. Een heerlijke mogelijkheid om Friesland en zijn Friese Meren vanaf het water te verkennen.

Het hele jaar door bent u van harte welkom op Vakantiepark de Tijnjehoeve in Friesland. Het vakantiehuis, de jachthaven en de groepsaccommodatie zijn het hele jaar te boeken. In de zomermaanden is er zelfs nog meer mogelijk, boek dan ook onze gezellige kampeer- of camperplaatsen op de kleinschalige camping. Nieuw zijn ook onze safaritenten voor een echte glamping vakantie aan het water in Friesland.

Accommodatietype:
Vakantiewoning
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Vakantiepark De Tijnjehoeve

De Tijnjehoeve
Horsewei 10
8526 DS Boornzwaag
Plan your route

from your location

Show results