Skip to main content
MAP
Yn'e haven, gelegen aan de passantenhaven van Earnewâld

Yn'e haven appartementen


Welkom bij appartementenverhuur 'Yn'e haven! 

Vanuit het dorp Eernewoude (Earnewâld) – middenin Nationaal Park 'De Alde Feanen' – liggen actieve en sportieve mogelijkheden op jou te wachten. Wandelen, fietsen, varen.. Het is vanaf de eerste seconde genieten voor jou en je reisgenoot.

De Yn'e haven appartementen liggen direct aan de passantenhaven van het dorp. Daar is het de hele dag een komen en gaan van bootjes en jachten. Met wat geluk zie je ook nog een prachtig Fries skûtsje voorbijvaren: Eernewoude is de thuishaven van verschillende van deze varende scheeps-monumenten.

Onze appartementen hebben een volwaardige keuken en badkamer. Tevens een zit-, eet- en slaapgedeelte en zijn compleet en sfeervol ingericht voor een aangenaam verblijf.

Wij zeggen alvast ‘fan herte wolkom’!

Contact

Address:
Kruspaed 4
9264TE Earnewald
Plan your route
Distance:

Accessibility

General accessibility For blind or partially sighted For wheelchair users or poorly injured visitors For deaf or hearing impaired persons

Prices

 • Per week from: €595.00
 • Per weekend from: €290.00
 • Per midweek from: €360.00
 • Deposit: No
 • Prijzen inclusief eindschoonmaak, opgemaakte bedden bij aankomst, handdoeken-pakket, keukenlinnen, toeristenbelasting, gebruik afsluitbare fietsenberging c.q. opladen ebikes.
  Hoogseizoen = juni t/m september
  Laagseizoen = oktober t/m mei
  Het is niet toegestaan in het appartement te roken.
  Het is niet toegestaan om huisdieren in het appartement te laten verblijven.
 • Payment options: Online

Nearby

Show results