Skip to main content
Favorites 0

Fries Voordeel: 5-daags Culinair Elfstedenarrangement met de fiets

Culinaire Elfstedentocht op de fiets

Bij veel Elfstedentochten speelt tempo een grote rol: gestress en gejakker met de blik op oneindig. Voor een bezoek aan de bezienswaardigheden op de route is nauwelijks of geen tijd, ook niet voor een siësta op de zeedijk. Voor wie in alle rust wil genieten van de verfijnde Friese keuken, de bekende en minder bekende cultuurschatten en het gevarieerde landschap heeft het bureau voor toerisme Friesland Holland in Wolvega een nieuw, bijzonder Elfsteden fietsarrangement met bagagetransportservice ontwikkeld. Uitgangspunt was kwaliteit en originaliteit van start tot finish.

De Friese keuken
De Friese keuken is de afgelopen jaren onder invloed van buitenlandse kookstijlen verfijnd en veel gevarieerder geworden. De koks van de door ons geselecteerde hotels hebben zich bekwaamd in het bereiden van verrassende gerechten: een mix van de Friese, Franse, mediterrane en oosterse keuken.

Startdag
Hoogseizoen: Naar wens.
Meer informatie over bagageservice kunt u vinden onder  ‘Service’.

Aantal fietsdagen
4 dagen

Start en finish
Hotel in Gaasterland

5-daagse culinaire beleving in Friesland. Laat u verrassen door de seizoensgebonden regionale producten van de provincie. Inclusief vier overnachtingen met ontbijt, culinair 2-gangen diner en bagageservice.

€ 565.00