Skip to main content
Favorites 0

Motorbootje met stuurtje voor max 6 personen in de buurt van sneek

Wil je weg van de drukte op het water? Huur dan bij Camping de Finne voordelig een motorbootje met stuur. Voor slechts € 85 per dag! Omdat je tocht begint bij Reahûs, zit je op een heel rustig deel op de Franekervaart. Vanuit hier kun je prachtige rondvaarten doen. Kies zelf waar je heen gaat. Bekijk je het weidse landschap en de vogels, en wissel je dit af met prachtige Friese dorpjes waar je doorheen vaart? Of wil je een of meerdere van de Elfstedenroute bezoeken?

Ook kun je onderweg aanleggen voor een heerlijke lunch, of neem je eigen picknickmand mee en kies jouw favoriete spot. 

Je betaalt 100 euro borg. Benzine is op basis van verbruik. Met een volle tank van 12 liter kun je zo'n 4 uur varen. We geven altijd een reserve tank mee, zodat je nergens vast komt te zitten.

Bootverhuur start om 10:30 uur. Receptie sluit meestal om 17:00 uur. Dan graag weer binnen zijn voor het terugontvangen van de borg - minus benzineverbruik.

Op ons terras en in ons cafeetje kun je voor of achteraf genieten van koffie met gebak, ijs of een ander drankje.

Wil je weg van de drukte op het water? Huur dan bij Camping de Finne voordelig een motorbootje met stuur. Voor slechts € 85 per dag! En ontdek zo de prachtige dorpjes van Friesland of bezoek de steden Sneek en Bolsward.

€ 90.00 € 85.00

Show results