Skip to main content
MAP
SCF

Sunset Arrangement

€ 79.50

Geniet van een driegangen menu met streek gerechten en ervaar de zonsondergang op het IJsselmeer vanaf een traditionele Lemsteraak.

Geniet van een driegangen menu met streek gerechten en ervaar de zonsondergang op het IJsselmeer vanaf een traditionele Lemsteraak.Na een middagje wandelen door de schitterende, Friese elfsteden-stad Hindeloopen, beleef je een 3 gangen diner met Friese producten. Vis en vlees en lokale specialiteiten. Na het diner zien we de zon ondergaan over/op het IJsselmeer, aan boord van een traditioneel, zeilende, Vissersboot.

Uniek Culturele Hoofdstad arrangement in samenwerking met Sail Charter Friesland en Jachthavenrestaurant Sailors Inn.

Een bijzonder belevenis: Het pittoreske havenstadje Hindeloopen -met zijn rijke historie uit zeilvaart en handel- verkennen. De oude haven met de Sluis en het Sluiswachtershuis, de kleine straatjes en pleintjes en het Strand van Hylpen (de Friese naam voor Hindeloopen) genieten.

Iedere zaterdag in de maanden juli, augustus en september. (min. 6 pers. en max. 12 pers. Andere weekdagen mogelijk alleen bij groepsboekingen van 8 tot 24 personen)

This is what you will be doing

Sail Charter Friesland

Arrangement: • Borrel, kaas, droge worst en Beerenburg, aan boord van een traditioneel zeilschip, een echte Lemsteraak in de Jachthaven Hindeloopen. • 3 Gangen Menu in het Havenrestaurant Sailors Inn, Hindeloopen ( Drankjes niet inbegrepen) • Sunset Zeiltocht met een Lemsteraak op het IJsselmeer. Zeilend in de zonsondergang.