Skip to main content
Favorites 0

Hét uitje voor jong en oud met Pinksteren

This event has already taken place

Orchideeën Hoeve, Luttelgeest

Stem dit pinksterweekend jouw kompas af op Junglepark de Orchideeën Hoeve en beleef een waanzinnig dagje uit vol avontuur!

Stel jouw kompas met Pinksteren, van zaterdag 27 tot en met maandag 29 mei, af op de imposante junglewereld van de Orchideeën Hoeve en beleef samen met jouw familie de leukste avonturen.

Een echt familie-uitje

Dwaal tussen de stokstaartjes en vlinders, voer de vrolijke papegaaitjes en roetsj samen met de loslopende aapjes door het regenwoud. Maar pas op! Voor je het weet beland je midden in de rimboe en brengt alleen een gammele touwbrug, een spannende grot of een geheim junglepad je bij een nieuw avontuur.

Pinksterweekend vol avontuur

Vergeet niet om op tijd een tussenstop in de ‘Zwevende’ Bloementuin te plannen. Na een sprookjesachtige lunch heb je weer genoeg energie om te spelen in de waterrijke speeltuin of te shoppen in het jungledorp. Ben jij een echte avonturier die niet bang is voor de griezeligste dieren? Schuif dan tijdens het pinksterweekend aan bij de jungleshow ‘Reptielen & Roereieren’. Van 27 t/m 29 mei is deze show dagelijks te zien om 12:00 en 14:00 uur in het Jungletheater. Daarnaast kun je om 13:15 uur de dierverzorger ontmoeten in het Makirijk.

Let op! Het is noodzakelijk om vooraf je bezoek te reserveren via de website van de Orchideeën Hoeve, omdat er per dag een maximum aantal bezoekers wordt toegelaten.

Kijk voor entreeprijzen, openingstijden en het volledige vakantieprogramma op www.orchideeenhoeve.nl

Wanneer:
t/m 29 mei

Here you will find Hét uitje voor jong en oud met Pinksteren
Orchideeën Hoeve

Orchideeën Hoeve
Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest
Plan your route

Show results