Skip to main content
Favorites 0

Dubbelconcert RollingHome en Reizger

Johanneskerk Oosthem, Oosthem

Zaterdag 15 april treden het folkkoor RollingHome en folkband Reizger samen op in Oosthem.

Folkkoor RollingHome vierde in 2019 haar 25 jarig jubileum, en bestaat inmiddels meer dan 28 jaar. Zij treden regelmatig op met een grote diversiteit aan liederen  voor een hun publiek. In 1994 werd het koor opgericht als shantykoor maar na het grote succesnummer “Fries om Ûtens” kwamen er steeds meer Folknummers op het repertoire. Sinds meer dan 10 jaar is RollingHome nu een volwaardig Folkkoor en brengt naast Ierse en Schotse ook Keltische Folkmuziek ten gehore. Maar natuurlijk ook haar eigen Friese liederen. Ook  is RollingHome, met enige regelmaat, op radio en tv te beluisteren. O.a in het programma Noardewyn live van Omrop Fryslân  en staan ze inmiddels 23 jaar in de Top 10 van de Fryske Top 100. In 2021 met een nr 2 notering.

De grote diversiteit aan liederen tijdens een optreden zorgt ervoor dat dit een breed publiek aanspreekt. Folkkoor RollingHome laat tijdens deze optredens steeds zien dat het koor een grote passie voor muziek bezit en brengt deze over op haar publiek.

Op 15 April treden we op in Easthim samen met de Folkband Reizger uit de Zuidwesthoek van Friesland. Ze spelen een mix van eigen liederen en covers. De stijl is Amerikaanse folk maar ook Ierse en Engelse folk. De eigen liederen zijn in het Fries.
Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan hun nieuwe CD.

Plaats:           Johannes kerk  De Cingel 1 8618 NM
Aanvang:      20.00 uur  ( kerk is open om 19.30 uur )
Kaarten:       10,00 euro
Info via:        www.rollinghome.nl  (optredens en repertoire en op facebook)

Wanneer:
15 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 10,-

Here you will find Dubbelconcert RollingHome en Reizger
Johanneskerk Oosthem

De Cingel 1
8618 NM Oosthem
Plan your route

Show results