Skip to main content
Favorites 0

Paasbeleving

Tijnje

Pasen! Op zaterdag 8 april van 11:00 tot 15:00 uur is het weer zover, de paasbeleving bij kaasboerderij ''De Gelder''!  Er valt weer van alles te beleven, denk hierbij aan: lammetjes aaien, leuke ponyritjes, de paashaas die...

Pasen! Op zaterdag 8 april van 11:00 tot 15:00 uur is het weer zover, de paasbeleving bij kaasboerderij ''De Gelder''!

 
Er valt weer van alles te beleven, denk hierbij aan: lammetjes aaien, leuke ponyritjes, de paashaas die rondloopt met lekkere eitjes, je eigen paashaas knutselen en kleine kuikentjes bewonderen.
Ook dit jaar hebben we weer een leuke speurtocht die je over de hele boerderij leidt! Los de puzzel op en win een rondje op een grote hakselaar van Loonbedrijf Lolkema tijdens de eerste keer grasmaaien van ons land, hoe cool is dat!

 
Naast al deze leuke dingen mag je ook nog een kijkje achter de schermen nemen. Want wat gebeurt daar allemaal in zo'n kaasmakerij en hoeveel kazen staan er wel niet in het pakhuis?
Als je dat gezien hebt wil je natuurlijk ook weten waar die melk weg komt! Ga gauw bij de boer kijken want die kan vast wel een beetje hulp gebruiken.
Je mag koeien knuffelen vanaf het voerpad en proberen de kleine kalfjes te aaien!

 
Heb je honger gekregen van al deze leuke activiteiten? Neem dan even pauze bij onze voedselkraampjes voor allerlei lekkere hapjes en drankjes.
De paasbeleving is leuk voor jong en oud waar van alles valt te beleven en u kunt onze paasbeleving kosteloos komen bezoeken!
Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?

 
Dan zien we je zaterdag 8 april bij kaasboerderij de Gelder!

Wanneer:
8 april

Here you will find Paasbeleving

Address:
Kaasboerderij De Gelder
Heawei 42
8406 AW Tijnje
Plan your route
Distance:
Show results