Skip to main content
Favorites 0

Speedmobile: + Skroetbalg

This event has already taken place

Poppodium Het Bolwerk, Sneek

Wat krijg je als je Jeroen Haamers, de frontman van Batmobile, in een ruimte stopt met drummer Bart Nederhand en bassist Bart Geevers, van Peter Pan Speedrock? Juist...Speedmobile!

Speedmobile


Wat eind 2018 begon als een eenmalig optreden waarbij Motörhead klassiekers gespeeld werden tijdens een herdenkingsshow voor Lemmy, is nu uitgegroeid tot een volwaardige band die klaar staat om met gloednieuw materiaal vriend en vijand te verbazen. Het startsein werd in 2020 al gegeven door de single Devil Of Rock & Roll gevolgd door de release van de gelijknamige EP. Hun muziek klinkt precies zoals we van deze mannen verwachten: snel, furieus, met een snufje psychobilly, punk en de nodige Motörhead-invloeden. Knallen maar!

 
Skroetbalg


De mannen van Skroetbalg (Drents voor 'opschepper' of 'pocherd') bezingen in het Drents-Nedersaksisch de zaken die het leven de moeite waard maken: bier, auto's, vechten, andermans moeder en natuurlijk hun geliefde provincie. Hun gaat-ja-mooi-zo punkrock knipoogt naar oude en recentere rockhelden, maar is niet bang om de geluidsbarrière (en -normen) te doorbreken.

Wanneer:
t/m 21 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 17,-
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Speedmobile: + Skroetbalg
Poppodium Het Bolwerk

Kerkgracht 8
8601 EC Sneek
Plan your route

from your location

Show results