Skip to main content
Favorites 0

The Hillbilly Moonshiners

This event has already taken place
Sold out

Leeuwarden

Howdy partners! Partyband The Hillbilly Moonshiners brengt country terug naar de Nederlandse popzalen. Deze zes ongemanierde ‘rednecks’ houden van een good time en transformeren je favoriete popsongs van weleer en nu naar echte country rammers. Herleef...

Howdy partners! Partyband The Hillbilly Moonshiners brengt country terug naar de Nederlandse popzalen. Deze zes ongemanierde ‘rednecks’ houden van een good time en transformeren je favoriete popsongs van weleer en nu naar echte country rammers.

Herleef klassieke nummers van artiesten als Johnny Cash, Bon Jovi, Michael Jackson en Stealers Wheel, en feest mee op hedendaagse hits van Beyoncé, ABBA en meer! Slurp je zelfgebrouwen, vitaminerijke ’moonshine’  naar binnen (je weet wel, het type dat je neef Wade blind maakte!) en schud die kont alsof het de zomer van sixty-nine is!

The Hillbilly Moonshiners speelden de afgelopen jaren op vrijwel elk podium in Europa. Van kleine kroegen in Bratislava en Southampton, naar poptempels als TivoliVredenburg en Hedon en festivals als Sziget Festival, Paaspop en Zwarte Cross, naar, de mooiste plek van het noorden, Neushoorn. Haal die cowboy-laarzen maar uit de kast, want vrijdag 11 november spelen ze de Arena weer plat, bayou-stijl! 

Zaal: AA-Security Arena | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Wanneer:
t/m 11 november
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find The Hillbilly Moonshiners

Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan your route

from your location

Show results