Skip to main content
MAP

Ella van Drumpt en Nico de Vries: Schrijf me

This event has already taken place

Theater Sneek, Sneek

Wie kent het niet: stiekem briefjes schrijven in de klas aan je geheime liefde.

Op welke zolder staat niet een schoenendoos met liefdesbrieven? Of doen we het nog steeds: schrijven met iemand, aan wie we misschien meer toevertrouwen dan aan onze eigen partner?

“Schrijf me” vertelt het verhaal van Victor en Eva, die van kinds af aan hun gevoelens voor elkaar uiten door middel van het schrijven van brieven, hun hele middelbareschooltijd houden ze dat vol. Daarna scheiden hun wegen. Eva wordt kunstschilder en trouwt met een welgestelde econoom, Victor reist over de wereld en wordt uiteindelijk chef-kok met een sterrenrestaurant in de buurt van Kopenhagen.
Ondanks dat het leven hen uit elkaar gedreven heeft, kunnen ze elkaar niet loslaten en blijft hun intense briefwisseling bestaan. Hadden ze het lot moeten tarten en toch voor elkaar moeten kiezen?

Spel: Ella van Drumpt en Nico de Vries 
Tekst: Ella en Nico hebben deze voorstelling gemaakt geïnspireerd op fragmenten uit de wereldliteratuur, aangevuld met eigen teksten.
Regie: Carine Crutzen 

Recensies:
*Een bezoeker van Theater De Liefde, Haarlem, mei 2022, schreef: ‘Schrijf me’ is zo’n voorstelling waar je gemakkelijk aan voorbij gaat. Het verhaal is ogenschijnlijk eenvoudig. Specifiek en daarom in betekenis generiek. Amusant en ontroerend. Je denk- ik dacht- voortdurend, hoe zit dat bij mij? En bij degenen die ik liefheb? Nico de Vries en Ellen van Drumpt speelden ingetogen en zonder effectbejag.
*Huiskamervoorstelling in Driebergen, september 2022: ‘Het was echt een goeie knaller als begin van het seizoen. Een mooie voorstelling met een lach en een traan. Kortom we hebben genoten! En zulke aardige mensen…’

Overige publieksreacties:
“de voorstelling is heel integer, smaakvol, grappig en verrassend. En meesterlijk gespeeld!”
“een mooie, warme, sympathieke en goed gespeelde voorstelling!”
“met hun spel raken ze een snaar tussen het bewuste en onbewuste op het gebied van lastige zaken als liefde”


 

Wanneer:
t/m 26 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 21,-

Here you will find Ella van Drumpt en Nico de Vries: Schrijf me
Theater Sneek

Address:
Westersingel 28
8601 GR Sneek
Plan your route
Distance:
Show results