Skip to main content
Favorites 0

Bezoek de tijgers! Durf jij het aan?

This event has already taken place

Leeuwarden

Kom langs en ontdek de nieuwste bewoners van AquaZoo. Sta oog in oog met de Amoertijgers en bewonder de in het wild uitgestorven Pater Davidsherten. Hier zie je dieren van heel dichtbij. Reserveer online je tickets en krijg € 2,- korting.

Maak kennis met de nieuwe bewoners van AquaZoo Leeuwarden! Bewonder de Amoertijgers en de in het wild uitgestorven Pater Davidsherten. Naast onze nieuwe bewoners, zijn hier natuurlijk nog veel meer gave dieren en activiteiten te ontdekken. Reserveer je tickets online en krijg €2,- korting.

Jouw ontdekkingstocht begint in AquaZoo! Het dierenpark ligt in een groene en waterrijke omgeving aan de oostkant van de Friese hoofdstad, Leeuwarden. Kom langs en ontdek alle dieren. Trek je wandelschoenen aan en loop buiten tussen de ringstaartmaki’s door, slenter samen met de pinguïns over het strand en sta oog in oog met de ijsberen.

Bij AquaZoo kun je naast het bewonderen van dieren ook lekker buiten spelen. Zo kun je onder andere komen klimmen, glijden en spelen op ons enorme springkussen. Daarnaast bieden we speciaal voor kinderen het ‘Paspoort‘ aan. Dat is een boekje, waarmee kinderen hun eigen ontdekkingsreis door het park maken om zo verschillende vragen te beantwoorden. Ook kun je in het park bij meerdere horecapunten terecht voor een hapje en drankje. Voor kinderen hebben we nu zelfs een echt tijger-menu!

Kom maar langs als je durft!

Wanneer:
t/m 31 december 2022

Here you will find Bezoek de tijgers! Durf jij het aan?

Address:
AquaZoo
De Groene Ster 2
8926XE Leeuwarden
Plan your route
Distance:
Show results