Skip to main content
MAP

Filosofische decemberwandelingen

West-Terschelling

Welke maand mooier dan december leent zich beter voor 1. terugblikken, 2. ervaren van hier en nu én 3. vooruitblikken naar het nieuwe jaar?De drempel naar 2023 leent zich perfect voor wat praktisch filosofische overwegingen. En waar beter dan op Terschelling...

Welke maand mooier dan december leent zich beter voor 1. terugblikken, 2. ervaren van hier en nu én 3. vooruitblikken naar het nieuwe jaar?
De drempel naar 2023 leent zich perfect voor wat praktisch filosofische overwegingen. En waar beter dan op Terschelling kun je dan zijn? Daar waar de natuur in al zijn vormen nadrukkelijk aanwezig is.
De 3 wandelingen vormen een drieluik. Op 7 december gaat de aandacht vooral naar het verleden uit, 14 december naar het heden en 21 december is de focus op de toekomst.
De wandelingen kun je prima los van elkaar beleven. De drieluik door de tijd heen maakt de wandelingen spannender.
Als klap op de voorpijl is de filosofische wandeling op 21 december mooi te combineren met de filosofische avond door Ernst Zoomers in Hoorn. Ik zal die avond ook aanwezig zijn om een bijdrage te leveren aan het thema van de avond: verhalen. Gecombineerd met het thema van de wandeling ’toekomst’ kan optimisme de ruimte. Zie hiervoor: https://www.vvvterschelling.nl/evenementen/vijf-avonden-filosofie-in-hoorn/.
Filosofische wandelingen zijn ontdekkingstochten. Om te genieten, te verwonderen, gelijkgestemden te ontmoeten. De natuur een appèl op je zintuigen te laten doen.
Zie: https://denk-wijzer.nu/filosofische-wandelingen/.

Wanneer:
7 december
Prijsinformatie:
Vanaf € 7,50

Here you will find Filosofische decemberwandelingen

Address:
Strandpaviljoen De Walvis
Groene Strand 336 Katendrechtsestraat 336
8881 AB West-Terschelling
Plan your route
Distance:
Show results