Skip to main content
Favorites 0

NH Café: Wodan Boys x Dirty Robot

Leeuwarden

Bereid je voor op een avond vol keiharde rockmuziek. Wodan Boys en Dirty Robot komen op zaterdag 15 april hun rockkunsten door de speakers van het café blazen.

Bereid je voor op een avond vol keiharde rockmuziek. Wodan Boys en Dirty Robot komen op zaterdag 15 april hun rockkunsten door de speakers van het café blazen. Voor de mannen van Wodan Boys draait het allemaal om luide en energieke rockmuziek. Dirty Robot staat bekend om hun genrebending noiserock. Gezamenlijk gaan de twee bands zorgen voor een unieke maar vooral voor een knetterharde rock avond.

Wodan Boys
Tommy, Mikkie B, Olly and Timo vormen samen Wodan Boys. De rockband heeft in de afgelopen jaren enorme stappen gemaakt. Het uitbrengen van twee EP’s en het betreden van verschillende befaamde podia hebben gezorgd voor hun succes tot nu toe. Pakkend, energiek, luid en urgent is hoe ze hun sound omschrijven. Teksten vol kritiek en scepticisme maar ook optimisme en zelfspot maakt hun muziek nog interessanter. Voor liefhebbers van bands als The Strokes, Queens Of The Stone Age en Arctic Monkeys zal het checken van Wodan Boys zeker de moeite waard zijn. Na te hebben gestaan op de welbekende podia van onder andere Eurosonic/Noorderslag, Paaspop en Down The Rabbit Hole is het op zaterdag 15 april de beurt aan het Neushoorn Café.

Dirty Robot
Dirty Robot is een prettig gestoord trio uit Leeuwarden. Ze maken genrebending noiserock waarbij er een blendermix wordt gemaakt van noise, underground hiphop en shoegaze. Je kunt ze al van een kilometer afstand horen door het geluid van piepende gitaren, feedback, noiseheavy bass en drums waar je even twee keer na moet gaan of het wel klopt. “De basgitarist doet niet wat een basgitarist hoort te doen” is een opmerking van een bezoeker van één van hun concerten. Tijdens hun liveshow vliegt het van energieke vriendelijkheid naar passieve agressie en gestoordheid.

Wanneer:
15 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,-

Here you will find NH Café: Wodan Boys x Dirty Robot

Address:
Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan your route
Distance:
Show results