Skip to main content
Favorites 0

Rondom volle maan varen door De Alde Feanen (12+)

Earnewald

We steken om 19.00 uur van wal en varen de volle maan tegemoet. Tijdens deze excursie volgen we andere zintuigen dan enkel onze ogen, door te luisteren naar zowel de stilte als de vele, nachtelijke geluiden van ganzen, eenden en reeën. Beleef de overgang...

We steken om 19.00 uur van wal en varen de volle maan tegemoet. Tijdens deze excursie volgen we andere zintuigen dan enkel onze ogen, door te luisteren naar zowel de stilte als de vele, nachtelijke geluiden van ganzen, eenden en reeën. Beleef de overgang van schemering naar duisternis en laat je verrassen door de maanverlichte waterpartijen én de spectaculaire sterrenhemel.

Deze bijzondere vaarexcursie start om 19.00 uur vanaf de kade bij het BZC in Earnewâld en om 21.00 uur zullen we daar weer terug zijn. Echter, mocht er sprake zijn van een weersverwachting met regen en een zwaarbewolkte hemel, dan gaat de excursie niet door! De deelnemers die zich hebben aangemeld, worden uiterlijk 24 uur van tevoren geïnformeerd (via de mail of telefonisch) als de excursie NIET doorgaat! Dus, geen bericht is een goed bericht, dan gaat de excursie wel excursie door.

Deze excursie is niet geschikt voor kinderen < 12 jaar, vergeet niet om je warm te kleden en er kunnen maximaal 20 deelnemers mee.

Koffie en thee aan boord te verkrijgen voor €1,- (contant af te rekenen).

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Wanneer:
7 maart
Prijsinformatie:
Vanaf € 11,- (voor kinderen)

Here you will find Rondom volle maan varen door De Alde Feanen (12+)

Address:
Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Plan your route
Distance:
Show results