Skip to main content
Favorites 0

Patty Harpenau - The Madonna Codes

This event has already taken place

Bolsward

Op zondag 10 maart 2024 is Pattyy Harpenau bij ons te gast in de Doopsgezinde Kerk in Bolsward. Deze unieke interactieve middag zal gaan over The Madonna Codes.

‘De Madonna is geen beeld maar de vrouwelijke ziel in elke man of vrouw. Het is de adem van wijsheid’ 

Heb je zin in een bijzondere zondagmiddag? Een middag waarin Patty Harpenau jou de Madonna Codes stap voor stap uitlegt en aansluitend met jou het Madonnapad loopt? 

Patty Harpenau is auteur van 55 boeken op het gebied van levenskunde en spiritualiteit, waaronder de internationale bestseller The Life Codes, The Angel Codes en vers van de pers The Madonna Codes. Zij neemt je graag mee op het pad van de levensboom dat ze je helder uitlegt en onderweg ontmoeten we de elf Madonna’s. 

Elf? Zul jij je misschien afvragen… Ja, het zijn elf iconen van wijsheid zoals bijvoorbeeld, de Madonna van liefde, de Madonna van kracht en moed of de Madonna van heling en zo leer je tijdens deze actieve lezing alle elf kennen. 

Wat kun je van Patty verwachten deze middag;

  • Inleiding in de The Madonna Codes
  • De levensboom uit The Madonna Codes
  • Het Madonnapad

Ticket info:

  • Patty Harpenau The Madonna Codes (€ 25,00)
  • Zondagmiddag 10 maart 2024
  • Doopsgezinde Kerk, Skilwyk 29 te Bolsward
  • Zaal open 13.45 uur. Aanvang lezing 14.00 uur, eind rond 16.30 uur
  • Ticket(s) hieronder online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben. Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email.

BELANGRIJK: Na betaling van de ticket(s) is de boeking definitief. Daarna is annulering/restitutie van je ticket(s) niet meer mogelijk. Tevens is het niet mogelijk om de ticket(s) van dit evenement te gebruiken voor een ander evenement van ons. Uiteraard kun je altijd een ander op jouw ticket(s) laten gaan. Je dient dit onderling te regelen, wij kunnen hierin niet bemiddelen.

Tickets zijn te bestellen via www.apollanjacrystals.nl 

Wanneer:
t/m 10 maart
Prijsinformatie:
Vanaf € 25,- (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Patty Harpenau - The Madonna Codes

Doopsgezinde Kerk
Skilwyk 29
Bolsward
Plan your route

from your location

Show results