Skip to main content
Favorites 0

The Roaring Twenties Experience in Koudum

This event has already taken place

Koudum

The Roaring Twenties Experience brengt traditionele jazz uit begin volgende eeuw in De Klink in Koudum.

Jazzy Koudum presenteert op 28 januari in MFC De Klink het huisorkest van Centrum Traditionele Jazz Harlingen The Roaring Twenties Experience.

Nadat er een aantal workshops waren gehouden, waarbij voornamelijk senioren zich bezig hielden met het spelen van traditionele jazzmuziek, is het orkest in 2018 ontstaan. In eerste instantie als leerorkest om het speelniveau te verbeteren. Maar inmiddels spelen de ongeveer twintig leden met veel plezier jazzmuziek uit begin van de vorige eeuw en heeft het orkest al een aantal optredens in de provincie achter zich.

Nu komt The Roaring Twenties Experience naar Koudum, leuk voor de liefhebbers van deze traditionele jazzmuziek. Maar zeker ook leuk voor hen die misschien ook wel (weer) eens jazzmuziek willen gaan spelen. Bij het orkest is nog wel plek voor liefhebbers. Kom gerust eens luisteren of dit iets voor u is. De zaal is zo ingericht dat ook de voeten van de vloer kunnen, dus zij die willen dansen op live jazzmuziek kunnen deze avond veel plezier beleven.

Wanneer:
t/m 28 januari
Prijsinformatie:
Vanaf € 7,50 (voor leden)

Here you will find The Roaring Twenties Experience in Koudum

Address:
MFC De Klink
Dominee L. Tinholtstraat 1
8723 CW Koudum
Plan your route
Distance:
Show results