Skip to main content
Favorites 0

Gorgoroth • Aeternus • Impalement • Aran Angmar

This event has already taken place

Drachten

HET NOORSE BLACKMETALINSTITUUT GORGOROTH KOMT NAAR DRACHTEN OM ZIJN DEMONISCHE KRACHT TE ONTKETENEN IN IDUNA! VERGEZELD DOOR DRIE ANDERE DEMONEN VAN DUISTERNIS, AETERNUS, IMPALEMENT EN ARAN ANGMAR, BRENGEN ZE EEN AVOND VOL ZWARTGEBLAKERDE RIFFS, DONDEREND

Gorgoroth, een naam die resoneert met de duistere harten van blackmetalfans over de hele wereld, staat bekend om hun compromisloze en extreme muzikale visie. Hun meedogenloze mix van razendsnelle blastbeats, scheurende gitaren en de grommende demonische vocalen schept een duistere sfeer die je meesleurt naar de onderwereld. Met klassieke albums zoals “Under the Sign of Hell” en “Antichrist” hebben ze de standaard gezet voor de moderne blackmetal en hun optredens zijn een intense en bezeten ervaring die je tot in je ziel zal doordringen.

Aeternus heeft een langdurige carrière in het creëren van kwaadaardige en atmosferische blackmetal. Met hun kenmerkende donkere melodieën, knarsende gitaarriffs en diepe grunts, nemen ze je mee op een sinistere reis door de donkerste uithoeken van de menselijke geest.

Impalement, opkomend uit de diepten van de Zwitserse blackmetalscene, brengt een rauwe en agressieve aanpak van het genre. Met hun snijdende gitaarwerk, furieuze drums en demonische vocalen, dompelen ze je onder in een wereld van chaos en destructie, waar geen ontsnapping mogelijk is.

Aran Angmar, een internationale supergroep, belichaamt de essentie van het kwaad met hun intense en beklemmende blackmetal. Met hypnotiserende melodieën, beklemmende atmosferen en beklijvende vocalen, nemen ze je mee naar een sinistere dimensie waar wanhoop en duisternis hand in hand gaan.

Wanneer:
t/m 30 november
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Gorgoroth • Aeternus • Impalement • Aran Angmar

Poppodium Iduna
Olieemolenstraat 16
Drachten
Plan your route

from your location

Show results