Skip to main content
Favorites 0

Ronnie James Dio - The Memorial Concert

This event has already taken place

Leeuwarden

De top van de Nederlandse hardrock en metal slaat de handen ineen om Ronnie James Dio een passend eerbetoon te geven. Tijdens The Memorial Concert in Neushoorn worden alle fases van zijn carrière belicht.

De top van de Nederlandse hardrock en metal slaat de handen ineen om Ronnie James Dio een passend eerbetoon te geven. Op 16 mei 2020 was het namelijk alweer tien jaar geleden, dat de kleine man met de grootse stem ons is ontvallen. Tijdens The Memorial Concert worden alle fases van zijn carrière belicht. Reken dus op veel klassiekers van Rainbow, Black Sabbath en de band Dio, maar er zullen ook verrassende keuzes worden gemaakt uit het omvangrijke repertoire waaraan Ronnie James Dio zijn stem heeft geleend.

De sterbezetting tijdens deze speciale avond bestaat uit de vocalisten John JayCee Cuijpers (Ayreon, Praying Mantis) en Lisette van den Berg (Scarlet Stories, Ayreon), gitarist Ruud Jolie en toetsenist Martijn Spierenburg (beiden van Within Temptation), de van oorsprong hardrock gitarist Menno Gootjes (Focus, Black Nazareth), bassist Johan van Stratum (VUUR, The Gentle Storm, Stream of Passion, Ayreon) en drummer Stef Broks (Textures).

Long Live Rock n Roll, Long Live Ronnie James Dio!

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Wanneer:
t/m 10 december 2022
Prijsinformatie:
Vanaf € 21,95 (voorverkoop)

Here you will find Ronnie James Dio - The Memorial Concert

Address:
Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan your route
Distance:
Show results