Skip to main content
MAP

Slaapfeestje in het Fries Landbouwmuseum

This event has already taken place

Leeuwarden

Wat gebeurt er na sluitingstijd in het museum? Beleef het tijdens een slaapfeestje in het Fries Landbouwmuseum. Tijdens de Coole Kidsnacht op vrijdag 14 oktober kunnen kinderen van 7t/m12 jaar oud blijven slapen. Neem je zaklamp, slaapzak en luchtbed mee!

Wat gebeurt er na sluitingstijd in het museum? De lichten gaan uit, de deuren op slot en wat dan? Beleef het zelf tijdens een slaapfeestje in het Fries Landbouwmuseum. Tijdens de Coole Kidsnacht op vrijdag 14 oktober, de eerste vrijdag van de herfstvakantie, kan je blijven slapen in het Fries Landbouwmuseum.

Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud, dan ben je vrijdag 14 oktober om 20.00 welkom in het Fries Landbouwmuseum. Neem je slaapzak en luchtbed mee! Nadat je je bedje hebt klaar gemaakt, zijn er tal van activiteiten te doen. Want natuurlijk gaan we niet alleen slapen. Zo gaan we met de zaklamp op speurtocht door het museum. Na een sterk verhaal gaan we naar bed, om ‘s ochtends net zo vroeg als de boer weer op te staan. We ontbijten nog samen en dan om 9.00 is het slaapfeestje alweer afgelopen.

Wil je hierbij zijn? Meld je dan aan via de website! Toegang is alleen met vooraf gekocht e-ticket. Het slaapfeestje is voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Je neemt een (groot)ouder of andere volwassene mee als begeleider (1 begeleider per 1-3 kinderen). Het eerste ticket dat je koopt, is een ouder-kindticket van € 32,50 euro. Een ouder kan vervolgens nog twee kindertickets kopen van € 17,50 euro per stuk. Meer informatie over de regels, slaapspullen die je mee moet nemen enzovoort vind je op onze website  en volgt in een mail na aanmelding.

Voor informatie en vragen kun je mailen naar educatie@frieslandbouwmseum.nl 

Wanneer:
t/m 14 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 17,50 (voor kinderen)

Here you will find Slaapfeestje in het Fries Landbouwmuseum

Address:
Fries Landbouwmuseum Leeuwarden
Felling 6
8912 CG Leeuwarden
Plan your route
Distance:
Show results