Skip to main content
Favorites 0

Post voor Sinterklaas

This event has already taken place

Het Posthuis Theater, Heerenveen

Na het succes van De Geheime Pakjeskluis komen Sint en Piet dit jaar weer naar het Posthuis Theater met een nieuwe voorstelling. De vrolijke en muzikale familievoorstelling is een productie van Studio EHP in samenwerking met het Posthuis Theater.

Na het succes van De Geheime Pakjeskluis komen Sint en Piet dit jaar weer naar het Posthuis Theater met de nieuwe voorstelling Post voor Sinterklaas. De vrolijke en muzikale familievoorstelling is een productie van Studio EHP in samenwerking met het Posthuis Theater.

Over de voorstelling

Als Sinterklaas en alle Pieten in het Sinterklaas Hotel verblijven, ontvangen ze heel veel post van kinderen uit de regio. De postbode brengt elke dag postzakken vol brieven en tekeningen. Wanneer Postpiet even niet goed oplet, blijkt dat er belangrijke post is verdwenen. Waar is de speciale brief voor Sinterklaas gebleven? En wat voor belangrijks staat erin? Gaat het Postpiet lukken om de brief in de chaos terug te vinden? Samen met onder andere Sinterklaas, Hoofdpiet, Sportpiet, Grapjespiet en alle danspieten belooft het weer een vrolijk, spannend en muzikaal Sinterklaasfeest te worden.  

Wanneer:
t/m 26 november
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,50
Afstand tot jouw locatie:
Show results