Skip to main content
Favorites 0

Flinke Streekmarkt

This event has already taken place

Vakantieboerderij it Flinkeboskje en de Flinkefarm, Hemelum

STREEKMARKT In het voorjaar en de zomermaanden organiseert het team van It Flinkeboskje maandelijks een streekmarkt. Je bent van harte welkom! Rondom het erf van de Flinkefarm in Hemelum(SWF) kun je shoppen bij locals en genieten op het terras of de kas.

STREEKMARKT

We organiseren weer 5 streekmarkten in Hemelum. Je bent van harte welkom! In het weiland en rondom de boerderij van de Flinkefarm in Hemelum, Friesland, kun je dan je boodschappen doen. Friese kaas, honing, jam & chutney en tuinplanten. Maar zijn op onze evenementen terrein gerookte paling, wijn en eieren te koop. Go Friesland Go! We verzamelen het goede van Friesland op één locatie zodat jij niet de hele provincie door en naar alle ‘elfsteden’ hoeft, om je boodschappen te doen. Het woord ‘boodschappen’ dekt alleen totaal niet de lading. De bijzondere producten die op onze streekmarkten verkocht worden, zijn echt niet in de gemiddelde winkel te vinden. Maar hier vinden die producten jou! Eerlijk (ja, echt eerlijk) eten tref je hier aan, zoals wij op onze beurt jou op één van onze streekmarkten graag aantreffen. Laat je hakken thuis, het is ‘winkelen in een weiland’. Parkeren is gratis en er is altijd plek.

Tijdens de markt is er ook een aanschuiflunch, waarbij gastkoks uit de regio koken met ingredienten van de deelnemers. Lijkt het je ook leuk om een keer aan te schuiven, mail of bel met It Flinkeboskje, dan schuif je gezellig aan! Is er geen plek meer vrij aan de aanschuiflunch tafel, dan zijn er altijd een paar dampende foodtrucks waar je lekkernijen kunt kopen en van kunt genieten op ons heerlijke zonnige terras. Dit alles onder het genot van een live muziekje en voor de kids een leuke workshop. Wees welkom op de streekmarkt in Hemelum!

Wanneer:
t/m 3 september
Afstand tot jouw locatie:
Show results