Skip to main content
Favorites 0

Flip Fabrique | Six°

This event has already taken place

Leeuwarden

Op een stormachtige avond ontvangen vijf vreemdelingen een mysterieuze uitnodiging. Deze leidt ze naar een oud, verlaten huis in het hart van het bos. Tijdens hun verblijf praat het huis met de gasten (ja inderdaad, dit huis kan praten!) en onthult...

Op een stormachtige avond ontvangen vijf vreemdelingen een mysterieuze uitnodiging. Deze leidt ze naar een oud, verlaten huis in het hart van het bos. Tijdens hun verblijf praat het huis met de gasten (ja inderdaad, dit huis kan praten!) en onthult aspecten van hun persoonlijkheden waarvan ze niet wisten dat ze het in zich hadden. Er zijn obstakels te overwinnen, maar er is ook plezier, gejuich en fantastische acrobatiek!

Vijf vreemdelingen, vijf uitnodigingen en één vervallen huis. De vijf gasten zullen snel ontdekken dat het huis een geheel eigen ziel en persoonlijkheid heeft. Wanneer je uitgenodigd bent door dit huis en je de drempel overstapt, bekruipt het vreemde gevoel je dat het huis je al kent, van top tot teen. Tijdens je verblijf spreekt het huis met je, neemt je bij de hand en laat je zien waar je toe in staat bent. Je ontdekt waanzinnige dingen over jezelf waarvan je niet wist dat je ze in je had. Terwijl het huis en zijn monitors je onderwerpen aan hindernissen, is er genoeg ruimte voor plezier, gejuich en geweldige acrobatiek.

Doe mee met meester illusionist Jamie Adkins en zijn vrienden voor deze fantastische komedieshow vol acrobatiek van FLIP Fabrique, waar magie het alledaagse overneemt en vindingrijkheid altijd centraal staat!

Wanneer:
t/m 4 februari
Prijsinformatie:
Vanaf € 29,50

Here you will find Flip Fabrique | Six°

Address:
Stadsschouwburg De Harmonie Leeuwarden
Ruiterskwartier 4
8911 BP Leeuwarden
Plan your route
Distance:
Show results