Skip to main content
Favorites 0

Piet van Dyck | Exit

Schouwburg De Lawei, Drachten

Geen iedereen zonder mij, geen ik zonder de ander.

EXIT toont de ontmoeting van vier individuen die één collectief pad belopen. In een grote, indrukwekkende installatie met een draaiende muur en zwevende deuren bewegen ze in en door de ruimte. Ze drijven elkaar aan, lopen, botsen, klimmen, dragen, balanceren en transformeren. Ze komen toe en vertrekken, ontmoeten en verlaten, verschijnen en verdwijnen. 

We bewegen ons als mens sowieso altijd voort. Maar wat als je altijd ‘onderweg’ bent en nooit ergens kan thuiskomen? En wat met het spanningsveld tussen het individu en de groep? In hun zoektocht naar onafhankelijkheid hebben ze elkaar meer dan ooit nodig. Ze houden elkaar in evenwicht, maar brengen elkaar ook uit balans. Een flirt met risico. 

EXIT is een spannende, impressionante en fysieke circus- en dansvoorstelling waar beweging, partner-acrobatie en balansbord samenvloeien. Choreograaf Piet Van Dycke nodigt voor deze voorstelling vier circusartiesten uit, elk gespecialiseerd in een andere discipline (bascule, straps, trapeze en acrodans).  Ook hier is de thematiek van toepassing: vier individuele disciplines in één collectieve taal.  

Wanneer:
29 maart
Prijsinformatie:
Vanaf € 19,- (met een CJP-pas)

Here you will find Piet van Dyck | Exit
Schouwburg De Lawei

Address:
Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL Drachten
Plan your route
Distance:
Show results