Skip to main content
Favorites 0

Comedy Night

Leeuwarden

Comedy Night in Neushoorn is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Met de beste comedians uit Nederland belooft het vanavond weer een hilarische avond te worden!

Comedy Night in Neushoorn is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Met de beste comedians uit Nederland belooft het vanavond weer een hilarische avond te worden!

We toveren de Grote Zaal om tot een echte comedy club met spotlight, bistromeubilair en grote rode gordijnen. De MC praat de boel aan elkaar, terwijl de drie comedians in rap tempo de meest absurde en hilarische verhalen vertellen. Geniet tijdens een ongedwongen avond met een drankje binnen handbereik van rauwe humor, scherpe teksten en keiharde grappen.

Sjoerd Janssen
Alles wat vanzelfsprekend lijkt, is voor Sjoerd Janssen een dagtaak. Het sociale speelvlak verandert bij Sjoerd in een schaakbord, waarbij elke mogelijke zet uitgedacht moet worden. Maar hij kan helemaal niet schaken. Dan is het dus volkomen logisch dat er glas in een suikerspin zou kunnen zitten, small-talk een opgave is en OV-fietsen je vijand zijn. Zijn comedy is zo wereldvreemd dat het herkenbaar wordt.

Kristel Zweers
Kristel is één van de eerste comédiennes van Nederland. Deze vrouw heeft een schat aan ervaring. Met haar theaterprogramma's heeft ze alle theaters van Nederland gezien. Ook heeft ze in de beginperiode meegespeeld met de Lama’s. De humor van Kristel is hard, soms confronterend, maar uiteindelijk aait ze je zachtjes over je bol en zet ze je met beide benen op de grond.

Dave Felida
Dave is een zeldzaam beest. Een bonkige mutant, tegelijk uit de prehistorie en de toekomst. Zijn persoonlijkheid is een combinatie van onschuld en perversiteit. Dit maakt hem een unieke persoonlijkheid op het podium. De wereld van Dave is een wereld waar een comedy-minded publiek nooit genoeg van zal krijgen.

Arie Koomen
Arie is bekend van Arie & Silvester en de Lama’s. De laatste jaren speelt hij door heel Nederland in comedy cafés, schouwburgen en op Lowlands. Arie brengt je in een hilarische maffe wereld. Hij is in staat om kiwi's en schaamlippen te smeden tot een mooi rond verhaal. Arie is een comedian die absurdistisch hoogbegaafd is.

Wanneer:
11 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 16,-

Here you will find Comedy Night

Address:
Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan your route
Distance:
Show results