Skip to main content
Favorites 0

Sunday Afternoon Jazz met Izaline Calister

This event has already taken place

De Herberg van Smallingerland, Rottevalle

Calister studeerde aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Ondertussen zong ze bij verschillende jazzformaties. Edisonwinnares in 2009, heeft als singer-songwriter de afgelopen 21 jaar een behoorlijke staat van dienst opgebouwd.

We nemen het ons zelf maar al te vaak voor: quality tijd voor elkaar. Lekker om er dan samen even tussenuit te gaan! Welnu, om ervoor te zorgen dat je niet direct terugvalt in het ritme van alle dag bieden wij de komende maanden - op de eerste zondag van de maand - een bijzondere happening. Het ultieme genieten bestaat uit de combinatie van heerlijke muziek en fantastisch dineren. Laat jij je verleiden?

Zondag 4 december - Izaline Calister
Tijdens haar kinderjaren en jeugd op Curaçao zong Calister in het kinderkoor Perlitas. In 1987 vertrok ze naar Nederland voor een studie bedrijfskunde en daarna studeerde ze verder aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Ondertussen zong ze bij verschillende jazzformaties. Edisonwinnares in 2009, heeft als singer-songwriter de afgelopen 21 jaar een behoorlijke staat van dienst opgebouwd.

De muziek van Izaline is een fusie tussen de traditionele muziek van haar geboorte-eiland Curaçao en vocale jazz. Met haar zelfgeschreven nummers, veelal in het Papiaments, trad zij op door heel Europa, Indonesië, USA en Zuid-Amerika en ze speelde op festivals in binnen- en buitenland zoals Cape Town Jazz Festival, Rome Jazz Festival, Cervantino Festival Mexico, Sofia en het North Sea Jazz Festival.

Programma Sunday Afternoon Jazz arrangement
15.00 uur         aanvang met feestelijk aperitief
15.30 uur         eerste set van het concert
16.30 uur         voorgerecht en tussengerecht
17.30 uur         tweede set van het concert
18.30 uur         hoofdgerecht, dessert en koffie met friandises
20.00 uur         afsluiting

Met ons Sunday Afternoon Jazz arrangement geniet je van een exclusief intiem concert, een 4-gangen menu met bijpassende wijnen, aperitief, tafelwater en koffie voor de vaste prijs van € 110,- per persoon.

Wanneer:
t/m 4 december 2022

Here you will find Sunday Afternoon Jazz met Izaline Calister
De Herberg van Smallingerland

Address:
Muldersplein 2
9221SP Rottevalle
Plan your route
Distance:
Show results