Skip to main content
MAP

Spiegelingen van Jezelf (Cursus)

This event has already taken place

Folkshegeskoalle, Hoorn

Op een prachtige locatie in de bossen en bij het strand gaan we 3 dagen met elkaar de onderstroom verkennen. Door middel van opstellingen, wandelcoaching, meditatie en speelse werkvormen zorgen we voor (door)stroming op jouw persoonlijke thema's.

25 - 27 februari // 11 - 13 november

Gun jij jezelf een weekend waarbij je onder begeleiding van drie top-coaches stilstaat bij de thema’s die op dit moment in je leven aandacht vragen?

Op een prachtige locatie in de bossen en bij het strand gaan we 3 dagen met elkaar de zogenaamde onderstroom  verkennen. Door middel van opstellingen, wandelcoaching, meditatie en speelse werkvormen zorgen we voor (door)stroming op jouw persoonlijke thema’s. Het eiland biedt daarvoor letterlijk en figuurlijk ruimte en rust.

Wie:
Wij, Jolande Adema, Nicolien van Tol en Astrid Lassche, zijn zeer ervaren coaches die jullie meenemen op een reflectieve reis in jezelf, onder de waterlijn. Met gebundelde krachten voor een groots effect. Door het werken met een kleine groep van maximaal 15 personen is er ruimte voor een programma op maat.

Is dit iets voor jou? Dan verwelkomen wij je heel graag in het voorjaar op het prachtige Waddeneiland! Geef je op of vraag meer informatie via een van ons!

Wanneer:
t/m 11 november
Prijsinformatie:
Vanaf € 535,-

Here you will find Spiegelingen van Jezelf (Cursus)
Folkshegeskoalle

Address:
Folkshegeskoalle Schylgeralân
Badweg Hoorn 11
8896 KC Hoorn
Plan your route
Distance:
Show results